O nama

O nama ZE-STEEL

O nama

Ze-Steel

d.o.o. Zenica

Ze-Steel je nastao 2008 godine, kontinuiranim radom i svakodnevnim usavršavanjem radnika firma je za kratko vrijeme postala prepoznatljiva i van granica Bosne i Hercegovine. Danas izvozimo 80% godišnje proizvodnje u zemlje Europske Unije, a najprisutniji smo na tržištima Italije, Mađarske, Poljske i Češke, Slovačke te u zemljama regiona. Stalnim ulaganjima u proizvodnju i diversifikacijom aktivnosti nastojimo povećati prisustvo i u ostalim zemljama Europske Unije.

Kvaliteta proizvoda i brzina isporuke do kupaca, pokazali su se kao dobitna kombinacija zbog koje smo već 12 godina pouzdani partneri mnogobrojnih firmi na europskom tržištu, kako velikim trgovcima tako i prerađivačima.

Od 2011 godine Ze-Steel je počeo sa proizvodnjom svijetlo-vučene žice, koju uglavnom plasira na domaćem tržištu kao i u zemljama regiona.

Krajem 2019 godine, prepoznali smo potrebu tržišta za galvanskim cinčanjem i odlučili dalje diversificirati aktivnosti značajnim ulaganjem u dvije linije za galvansko cinčanje, ukupnog kapaciteta cca.600 t na mjesečnom nivou. Kompletan investicijoni ciklus i pokretanje proizvodnje je planiran u prvoj polovini 2020 godine.

Zašto odabrati nas

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Iskustvo

Usluge Naše usluge

ZE-STEEL VALJAONICA

Valjaonica za toplo valjane profile proizvodi čelične profile za široku industrijsku namjenu kao sto su mašinska industrija, kovani proizvodi i sl. Specifičnost valjaonice je sto proizvodni program varira od jednostavnih do najsloženijih geometrijskih oblika sitnih dimenzija.

Pročitajte više

Naše sjedište

Posjetite nas i uvjerite se
u vrhunsku uslugu.

Kontaktirajte nas

Zainteresovani ste za naše usluge?
Pošaljite upit.

Garant kvaliteta

Certifikati koje posjedujemo:

CE i ISO 9001.

Ze-Steel je nastao 2008 godine, kontinuiranim radom i svakodnevnim usavršavanjem radnika firma je za kratko vrijeme postala prepoznatljiva i van granica Bosne i Hercegovine. Danas izvozimo 80% godišnje proizvodnje u zemlje Europske Unije, a najprisutniji smo na tržištima Italije, Mađarske, Poljske i Češke, Slovačke te u zemljama regiona.